• Heb je zin om te gaan zaalvoetballen? Je kunt hiervoor bij Zaalvoetbalvereniging Nieuweboer Architecten terecht.

  De vereniging bestaat sinds 1974 en is gestart met 1 team.
  De vereniging is de afgelopen jaren langzaam verder gegroeid.
  In seizoen 2023-2024 hebben we 8 herenteams, 4 damesteams en 5 jeugdteams.

  Het beleid aangaande nieuwe teams en/of nieuwe leden is als volgt:

  Heren 1 speelt in principe prestatief. Voor dit team wordt voor begeleiding gezorgd.
  De lagere herenteams spelen recreatief en moeten zichzelf regelen. Er is 1 contactpersoon naar de vereniging toe die alle zaken binnen het team regelt.

  De damesteams spelen recreatief en moeten zichzelf ook regelen. Er is 1 contactpersoon naar de vereniging toe die alle zaken binnen het team regelt.

  Ten aanzien van de jeugdteams is het afhankelijk van de aanwezige kwaliteit en de beschikbare coaches wat het prestatieniveau van het team is. Jeugdleden kunnen zich vanaf de leeftijd 9 jaar aanmelden.
  Mocht een vriendenploeg in de jeugd willen gaan spelen, dan is het hebben van een volwassen coach verplicht (lees ouder) (hier moet dan zelf voor gezorgd worden.)

  Opgave bij voorkeur met een heel team.

  Voor los aanmeldende leden proberen wij een plekje in een team te vinden. We kunnen hiervoor echter geen garantie geven omdat de meeste teams voorafgaand aan de competitie meestal al ‘vol’ (= 8 spelers) zitten. In de zaal is een grotere team niet wenselijk. Het beste kun je van tevoren even contact opnemen met Peter Koopman of Koen Bakker.
  Zo mogelijk proberen we zelf nieuwe leden te benaderen (in overleg met de reeds aanwezige leden) om een team alsnog ‘vol’ te krijgen.

  Als je samen aan een seizoen begint, maak je ook samen het seizoen af. Evt boetes van de knvb zullen worden doorbelast. 

  Contributie bedraagt in seizoen 2023-2024

  Dames en Heren senioren € 115
  A-junioren € 65
  B-junioren € 60
  C-junioren € 52,50
  Reserve leden € 37,50
  Jeugd Reserve leden € 17,50

  Bovenstaande bedragen zijn per seizoen, we incasseren in twee termijnen om de kosten voor u wat te spreiden. (ca september en januari)

  Om jezelf op te geven kun je het inschrijfformulier hieronder uitprinten en invullen en daarna inleveren bij Koen Bakker, Van Velzenstraat 43 1693 CV Wervershoof. Vermeld er in een kort briefje even bij voor welk team je je aanmeld en of dat in overleg is gegaan met iemand.

  Op onze vereniging is een Privacy Policy van toepassing.

  Download hier het Inschrijfformulier

  Klik hier voor ons contributiereglement