• In de late avonduurtjes zijn de Wervershovers afgereisd naar sportpark Indoor Centrum Landsmeer.

    Dit deden ze zonder de coachs Peter Koopman en Olaf Meijer. Zijn werden vervangen door de geblesseerde Nick Kuin en invallend coach Joost Neefjes.

    Na een aantal kansen niet te benutten bleef de brilstand lang op het scorebord. Tot 6 minuten voor rust de jarige Thijs Schouten het balletje in kon tikken bij de 2e paal na een scherpe voorzet van Raymond Koning. 1-0. Terwijl de euforie nog heerste bij de jongens wist de thuisploeg uit de aftrap de 1-1 al te maken, wat ook de ruststand bleek.

    Scherp uit de helftwisseling gekomen wist Sven Deen na 2 minuten het net te vinden nadat de bal het houtwerk en de keeper ook nog toucheerde. 1-2. Helaas wisten we de voorsprong wederom niet lang vast te houden en scoorden de mannen van De Remise  weer snel de 2-2. Met nog 14 minuten op de klok krijgt De Remise weer een gele kaart, maar ook nu weet Nieuweboer hier geen voordeel uit te halen. Wanneer de 2 minuten om zijn en De Remise weer zijn 4e man erbij lijkt te krijgen wordt er opnieuw een speler van de thuisploeg uitgestuurd. Ditmaal spelen we het overtal goed uit en scoort Thijs zijn 2e van de avond! 2-3. Na wat kansen over en weer wordt met nog 7 minuten op de klok de voorsprong uitgebouwd naar 2-4 door een frummelgoal van Lex Bakker. Een alles of niets offensief volgt in de laatste minuten van de wedstrijd waarin de keeper van de thuisploeg mee gaat spelen. Echter werden ze hierdoor niet heel gevaarlijk. Om zichzelf een mooi verjaardagscadeau te geven maakt Thijs uit een counter zijn hattrick waar! 2-5. Het publiek loopt op dit moment al de kantine in en mist hierdoor nog 2 doelpunten in de laatste minuut van invaller Stefan Otsen! 2-7. Hierna vond de scheidsrechter het genoeg en zo nemen we de punten weer mee over de A7.