• Nieuweboer plaatst zich moeiteloos voor de volgende ronde in de beker

• Voor de beker kwam het 1e zaalvoetbalteam van Zeeburgia uit Amsterdam naar de Dars.

Door blessures en een weekend weg werd Nieuweboer aangevuld met keeper Nick van Santen, Rens Grooteman en Joris Schouten. Nieuweboer begon met veel beweging en een hoog baltempo goed aan de wedstrijd en leidde binnen 3 minuten door doelpunten van Raymon Koning, Lex Bakker en Sven Deen. Bij deze stand werd het tempo iets lager en de mogelijkheden niet benut. In de laatste fase van de 1e helft scoorde Zeeburgia 1x en Sven Deen na snelle aanvallen 4x.

Nadat Nick Kuin vlak na de wissel de 7-1 op het scorebord bracht, wisselde Zeeburgia de keeper in voor een veldspeler. Nieuweboer
    had het hier moeilijk mee. De focus zakte weg en het baltempo nam af. Na de 2e treffer van Zeeburgia ronde Rens Grooteman een snelle aanval fraai af. Rond de 10e minuut bracht Zeeburgia met 3 doelpunten de achterstand op 8-5 en de spanning was even terug in de wedstrijd. In deze fase speelde Nieuweboer slecht en had totaal geen grip op de wedstrijd en op de balvaardige Amsterdammers. Met nog 8 minuten te spelen bracht Nick Kuin met 2 treffers na goede onderscheppingen de rust aan Nieuweboer zijde enigszins terug en in de slotfase bepaalde Sven Deen met 2 doelpunt de eindstand op 12-7.

Nieuweboer is geplaatst bij de laatste 32 ploegen.