• Per 1 februari 2019 fuseren Tom Valks Architecten bna en Architektenburo Bob Nieuweboer tot Nieuweboer Architecten.

    De naam Nieuweboer staat al meer dan 40 jaar synoniem voor goede en betaalbare architectuur en die koers zal worden vervolgd. We zijn werkzaam in een breed veld aan verschillende disciplines. Het integrale ontwerpproces wat de basis vormt van onze werkwijze zullen we gebruiken en verdiepen, waarbij we de mogelijkheden van werken met BIM op verschillende niveaus zullen gaan verbreden.

    Door de fusie ontstaat een veelzijdig team van technici en ontwerpers wat u voor tal van projecten graag van dienst is; van een particuliere verbouwing of woning tot grootschalige distributie centra.

    Nieuweboer Architecten blijft gevestigd in het huidige eigen ontworpen pand aan de Graanmarkt 5c te Zwaagdijk-Oost.

    Nieuweboer Architecten wordt geleid door de directie Martin van Santen en Tom Valks, welke het technisch team en het ontwerpteam aansturen. Naast hen telt het bureau een architect medewerker, een projectleider, een besteksschrijver, drie tekenaars, een assistent ontwerper en twee personen in ondersteunende functies. De opbouw van het bureau zorgt ervoor dat we zowel voor grote projecten als voor kleinere projecten geschikt zijn qua omvang en kennis. We staan u graag te woord om een en ander persoonlijk toe te lichten. Meer informatie kunt u vinden op www.nieuweboerarchitecten.nl